Selecteer een pagina

“Fusion van twee grote tijdperken in één enkele expressie.”

Classtone, de Neolith-collectie geïnspireerd op marmer, vergroot de schoonheid en functionaliteit van de ruimte waarin het toegepast wordt, omdat het zo fantastisch rijk is aan designs en beschikt over ongeëvenaarde technische eigenschappen.

“Natuurlijk raffinement.”

Voor de Fusion Collection zijn diverse soorten natuursteen en industriële elementen geselecteerd. Vervolgens zijn de essentieelste elementen versmolten tot een meer urban synthese.

NInspiratie en innovatie gaan samen in de Fusion Collection om bouwmaterialen opnieuw uit te vinden, zoals cement en beton, met verschillende afwerklagen die
visueel en tactiel interessant zijn.

“De kracht van de glans van metaal.”

IJzer speelt bij de metalen de hoofdrol, met oppervlakken die in de loop der tijd door oxidatie veranderen en door veroudering hun karakteristieke uiterlijk krijgen.

Neolith heeft in zijn collectie geoxideerde kleuren opgenomen die geïnspireerd zijn op homogene en contrasterende metalen – en deze veranderen niet in de loop der tijd.

Verkrijgbaar in vijf modellen.

“Elegante warmte.”

Neolith brengt een getrouwe interpretatie van hout, en verbetert daarbij de eigenschappen van dit materiaal om knusse en serene ruimtes te creëren.

In combinatie met de eigenschappen van Neolith zorgt dat voor een innovatieve oplossing, uit esthetisch oogpunt, maar ook wat technische kenmerken betreft.

“De mooiste definitie van basiskleuren.”

De Colorfeel Collection onderscheidt zich door de grote keuze in full- odykleuren, in neutrale en opvallende tintend, die perfect te combineren zijn met andere architectuurelementen.

“Steel, de op roestvast staal geïnspireerde collectie van Neolith.”

Met zijn donkergrijze kleur weet Steel Marengo een metaalachtige weerspiegeling en de uitstraling van staal te combineren met de eigenschappen van Gesinterd Steen. Steel Marengo is het ideale alternatief voor roestvast staal.