Selecteer een pagina

neocube®-o

Haarden gemaakt met Neolith®

Over CB stone tec

CB group is gevestigd in Beieren, Duitsland. Het bedrijf is gespecialiseerd in kwaliteitshaarden, en in verwerking van natuursteen en keramische materialen. CB is toonaangevend in Europa op het gebied van onderdelen en toebehoren voor haarden.

Een innovatieve onderneming die constant voorop loopt in onderzoek naar en ontwikkeling van adembenemende haarden, selectie van topkwaliteit materialen en leveren van de hoogste kwaliteit producten met behulp van moderne productiefaciliteiten.

Wat is neocube®-o?

De naam neocube-o staat voor een buitenhaard op gas, geboren uit de vooruitdenkende en dynamische aanpak van Neolith® en fabrikant CB-Stone Tec, ontwikkeld om nieuwe dimensies in design, vakmanschap en materiaaldiversiteit neer te zetten.

Deze chique haard weet gasgestookte kwaliteitstechnologie in roestvrij staal en Schott-glas te combineren met een elegante met Neolith® beklede basis. Dankzij zijn bijzonder fraaie uiterlijk is neocube-o een sophisticated stijlstatement, dat gegarandeerd de aandacht trekt. Verkrijgbaar in 13 Neolith®-kleuren.

Fotogalerij

Catálogo NEOLITH® Skin