Selecteer een pagina

NEOLITH®, Innerlijke Schoonheid

SKIN is de lijn van Neolith® voor interieurtoepassingen. Een architectonische huid waarmee iedere ruimte aangekleed kan worden.

Door het grote formaat is er slechts een minimaal aantal voegen nodig bij bekleding. Dat heeft veel esthetische en hygiënische voordelen.

Door zijn minimale dikte is Neolith® als het ware een architectonische huid die rechtstreeks aangebracht kan worden op het bestaande oppervlak, zonder dat het nodig is om dit eerst te verwijderen. Dat bespaart tijd en geld bij verbouwingsprojecten.

Vanwege zijn bestendigheid en bijzondere bestendigheid tegen chemicaliën en drukke belopenheid is Neolith® een onderhoudsarm materiaal, ideaal voor plekken waar veel mensen komen, zoals restaurants en cafés.

Neolith® SKINTOUCH biedt bovendien meer dan 50 modellen met verschillende afwerklagen – keuze genoeg voor alle verschillende smaken, wensen en trends van iedere eigenaar, interieurontwerper of architect waar ook ter wereld. Een rijk kleurenrepertoire dat neutrale en opvallende kleuren omvat en design geïnspireerd op natuurlijke en industriële elementen als hout, metaal, stoffen en marmer.

Neolith®: Design, Bestendigheid, Veelzijdigheid, Duurzaamheid

Fotogalerij van bekledingstoepassingen met NEOLITH®

Catalogus NEOLITH® SKIN