Selecteer een pagina

De nieuwe Neolith® collectie

Verantwoorde elegantie op de beste manier

Zes unieke kenmerken 

puntos

SOLIDARY

SOLIDAIR: Six•S, geboren midden in een wereldwijde medische en economische crisis, is een collectie die geïnspireerd is op de thema’s solidariteit, weerbaarheid en moed van de mondiale samenleving. Een percentage van de verkoop van de collectie zal daarom gaan naar goede doelen die te maken hebben met Covid-19.

STRONG

STERK: De combinatie van hoge sterkte en ultra bestendigheid maakt Neolith® een materiaal dat geschikt is voor binnen- en buiten toepassingen en dat ook na lange tijd onveranderd blijft.

STYLISH

STIJLVOL:Alle Neolith® platen zijn een unieke combinatie van stijl en inhoud, beïnvloed door wereldwijde ontwikkelingen in designtrends en -smaken, met hyperrealistische dessins.

SENSORY

SENSORISCH: De nieuwe Six•S Collection is specifiek ontworpen om een multisensorische, multizintuiglijke, ervaring te bieden. Dat is mogelijk dankzij de state-of-the-art technologie en de ontwikkeling van speciale texturen en finishes die ervoor zorgen dat het materiaal aantrekkelijk aanvoelt.

SUSTAINABLE

DUURZAAM: Neolith is een 100% natuurlijk oppervlak gemaakt door een bedrijf dat ‘carbon neutral’, koolstofneutraal, is en voortdurend investeert in milieuvriendelijke productietechnologie evenals in andere groene innovaties.

SANITARY

HYGIËNISCH: La higiene en las superficies es un requisito esencial para mantener el bienestar físico. Neolith se presenta como un material ultra higiénico y fácil de desinfectar.Goede hygiëne is absoluut noodzakelijk voor lichamelijk welzijn. Neolith® biedt ultrahygiënische en gemakkelijk te desinfecteren oppervlakken.

Zes exclusieve modellen

puntos

SUMMER DALA

Een ode aan de natuur en een oproep tot verantwoordelijk voor behoud van de bossen

WINTER DALA

Een eerbetoon aan de langzaam groeiende naaldbomen rond het Zweedse Siljanmeer.

AMAZONICO

Een reis naar het dichte en exotische regenwoud van Zuid-Amerika.

ABU DHABI WHITE

Geïnspireerd door de fantastische Sjeik Zayed-moskee in de hoofdstad van de Emiraten.

LAYLA

De Arabische magie en mystiek van 1001-nacht.

HIMALAYA CRYSTAL

Een hommage aan de landschappen van de Himalaya met hun zoutkristallen.